Privacy

Kiphapjes verwerkt persoonsgegevens, doordat u gebruik maakt van de diensten van Kiphapjes. Deze gegevens hebben betrekking op uw order en aflevergegevens voor de bestelling.

Kiphapjes verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan kiphapjes uw persoonsgegevens gebruiken in het kader an het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Kiphapjes bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een dag bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Kiphapjes verstrekt uw persoonsgegevens alléén aand erden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting zoals het inschakelen van een vervoerder.

Op deze website worden geen algemene bezoekersgegevens bijgehouden.

Kiphapjes maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectie de eventuele advertenties van Kiphapjes bij Google zoekresultaat pagina's zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. heeft hier geen invloed op. heeft Google geen toestemming gegeven om via verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek to inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@kiphapjes.nl. Kiphapjes zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken op  uw verzoek reageren.

Kiphapjes neem te bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Kiphapjes maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Kiphapjes verzamelde persoonsgegevens, neem dat contact op met Kiphapjes via info@kiphapjes.nl, www.kiphapjes.nl is een website van Dinkelaar, Dinkelaar is als volgt te bereiken:

telefoon:  06  20 20 30 93

email: info@kiphapjes.nl